Espresso House i Kongahälla Center i Kungälv vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Gott om sittplatser. På så vis vet vi exakt vad vi serverar våra gäster. Här är kaffebaren där man älskar kaffe och barpersonalen är självklart diplomerade baristor. Det är troligtvis den kombinationen som gjort Espresso House till en av de snabbast växande kaffekedjorna i Europa.
Espresso House historia går tillbaka till 1996 när första kafét öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund.

Dessutom tror vi kaffet smakar ännu bättre om det görs med passion och serveras med ett leende. Tomorrow Friendly; Om oss; Presse; FAQ; Privacy Notice; Cookie Policy; Nyheter; Capsules

Torikatu 7 05800, Hyvinkää 0207301248. Espresso House är den svenska kaffekedjan från Lund, som vuxit så att man nu är bland de tre snabbast växande i Europa. Følg oss på Instagram. Vi tar fram våra egna kafferostningar av allra högsta kvalitet i samarbete med Nordens bästa rosteri, Solberg & Hansen. En härlig miljö från morgon till kväll med nybryggt kaffe, bakverk eller bara en stunds avkoppling. Espresso House Innan, emellan och efter shopping kommer kaffe, och inte vilket kaffe som hest utan kaffe av världens bästa kvalité. Tack vare vårt eget bageri, Espresso House Bakery, kan vi kontrollera varenda ingrediens i alla våra bakverk och bröd. Öppettider: Vardagar: 7:30-20 Lördagar: 9-18 Söndagar: 9-18. Espresso House historia går tillbaka till 1996 när första kafét öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. När det kommer till kaffe använder vi endast de bästa råvarorna för … Öppettider: Måndag - Fredag: 10:00-18:00 Lördag: 10:00-17:00 Söndag: 11:00-16:00. Vi tar fram våra egna kafferostningar av allra högsta kvalitet och för att även bröd och bakverk ska hålla samma kvalitet bakar vi allt i våra egna bagerier. Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag nordens största coffee shop-kedja med över 255* coffee shops fördelade på fyra länder; Sverige, Norge, Finland och Danmark. Espresso House. På Espresso House kan du alltid njuta av en riktigt god kopp kaffe.

Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag nordens största coffee shop-kedja med över 255* coffee shops fördelade på fyra länder; Sverige, Norge, Finland och Danmark. På Espresso House får du bara topp 5% av världens bästa kaffekvalité där vi jobbar nära våra kaffebönder för en hållbar framtid. Till Espresso House kommer alla sorters människor för att njuta en god kopp kaffe i en skön miljö.