Baba Vanga tvrdi da će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. I tada je sav novac proslijeđivala onima kojima je bio potreban. Baba Vanga 2020: Did the blind mystic predict coronavirus? COVID-19 will be ‘all over us’ BABA VANGA, the so-called Balkan Nostradamus, predicted the outbreak of … Za mnoge svetske događaje rečeno je da ih je upravo predvidela baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najlepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva.. Baba Vanga tvrdi da će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. godini. U uspješna proročanstva ovoj bugarskoj starici pripisuje se uspon ISIL-a i predviđanje izlaska Velike Britanije iz Europske unije. Ukrajinski biznismen s bugarskom je proročicom Vangom razgovarao neposredno prije njene smrti.
Baba Vanga tvrdi da će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. Za mnoge svetske događaje rečeno je da ih je upravo predvidela Baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najlepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva. Djetinjstvo je provela u siromaštvu i bijedi. Svet pamti prvo internacionalno predviđanje Baba Vange koje je izrekla još 1989. godine. Zanimljivo je da Baba Vanga nikada nije koristila svoj dar kako bi zaradila i uvijek je svoja predviđanja dijelila besplatno.

Proročanstva babe Vange i Nostradamusa za 2020 godinu Vangelija Dimitrova, djevojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Da li je Baba Vanga predvidela kataklizmični cunami za 2020. godinu? Za mnoge svetske događaje rečeno je da ih je upravo opredvidela Baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najlepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva. Slijepa bugarska proročica Baba Vanga, koju mnogi smatraju Nostradamusom 20. stoljeća, prije smrti 1996.godine, iznijela je svoja predviđanja i za 2020. godinu. EVO šta je Baba Vanga predvidela za 2020. godinu i kome se "NE PIŠE DOBRO" 21 Podeli Podeli na facebook Podeli na twitter Podeli na viber Pošalji na mail Svet 28.11.2019. Na osnovu proročanstava Babe Vange, snažni cunami pogodiće Aziju 16 godina nakon tragičnog cunamija 2004. godine, kada je ubijeno više od 220.000 ljudi u jugoistočnoj Aziji. Ako su njena predviđanja točna, onda će Pakistan, Kina, Japan i Aljaska biti žrtve ogromnog vala, piše Wemystic . Poznata proročica Baba Vanga koja je "predvidela" teroristički napad u Americi 11. septembra, Bregzit i stvaranje ISIS-a, predvidela je i zbivanja za sledeću godinu Evo šta nas čeka u 2020.